Зустріч з Ліцеєм № 79 м. Києва

24 листопада 2021 року
Zoom

 Декілька вечорів поспіль співробітники кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі проводили он-лайн зустрічі зі школярами випускних класів, їхніми батьками та педагогами київського Ліцею № 79. Для кожного учасника такий формат взаємодії був надзвичайно цікавим, корисним і пізнавальним. Так, захоплююча розповідь про професії геодезиста, землевпорядника, фахівця з геоінформатики і дистанційного зондування Землі, оцінщика, зацікавила представників усіх категорій – не тільки учнів, але і їхніх батьків.

Розповідь Антоніни Москаленко, доцента кафедри, про переваги навчання в НУБіП України та на факультеті землевпорядкування, спонукали аудиторію активно задавати запитання про особливості навчання та перспективи працевлаштування, про можливість отримати подвійний диплом та дозвілля студентів. Зацікавлено слухали розповідь про систему дистанційного навчання й педагоги. Для них було продемонстровано цілу низку прикладів на основі апробованих дистанційних курсів, у тому числі англомовних. З професійної точки зору звучали запитання з глибоким змістом, які зацікавили педагогів – як будується структура курсу, які види наочного подання матеріалу існують, як вести журнал присутності слухачів та журнал оцінювання.

Сподіваємось на продовження плідного спілкування з представниками Ліцею і незабаром зустрітись з кимось із них у стінах нашого факультету в якості студентів!

Світлана Кохан

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook