07 грудня відбулася щотижнева зустріч декана факультету аграрного менеджменту зі старостами груп та кураторами

7 грудня 2021 року

    Під час зустрічі зі старостами та кураторами декан факультету Анатолій Остапчук звернув увагу на необхідності підготовки до сесії та здачі всіх екзаменів на належному рівні. Окрім того, важливо підтримувати порядок у гуртожитку. Куратори груп зобов’язані постійно відвідувати студентів у гуртожитку, надавати їм допомогу та консультації з питань навчання та проживання.
  Також актуальним залишається питання дотримання карантинних обмежень, зокрема, носіння масок, уникнення масових зібрань та дотримання соціальної дистанції.


    Декан Анатолій Остапчук застеріг студентів від можливих нестатутних відносин та закликав повідомляти адміністрацію факультету стосовно будь-яких порушень етики спілкування у вищому навчальному закладі з боку викладачів. Уже скоро буде проведене традиційне анонімне анкетування, і студенти матимуть можливість повідомити про всі можливі випадки невідповідного поводження з ними з боку працівників університету. Головним меседжем декана Анатолія Остапчука до представників студентства було те, що студенти факультету аграрного менеджменту можуть завжди розраховувати на його допомогу та допомогу його заступників.


   До старостату долучився начальник навчального відділу НУБіП України Ярослав Рудик, який підтримав Анатолія Остапчука та звернувся до студентів із закликом бути максимально об’єктивними, коли вони даватимуть відповіді при анкетуванні.

   Керівник міжнародних програм Олена Ковтун поінформувала студентів стосовно можливостей навчання за системою подвійних дипломів у Словацькому аграрному університеті у місті Нітра та участі у програмі Еразмус+. Олена Ковтун закликала студентів удосконалювати рівень знання іноземної мови, оскільки це є запорукою успіху при отриманні стипендій та грандів і, загалом, підвищує шанси на успіх у кар‘єрі.

 

Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook