Всесвітній день ГІС – 17 листопада

15 листопада 2021, 22:47

 Традиційно День ГІС в усьому світі святкують в третю середу листопада - цього року це 17 листопада. Метою свята є популяризація знань і навичок у галузі геоінформатики. Установи, що використовують ГІС підтримують різні заходи пов'язані з ГІС: як освітні так і наукові.

 
Колектив кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі вітає всіх, хто хоч раз цікавився питанням "ЩО таке геоматика, геоінформатикиа, географічні інформаційні науки та техгології?" з міжнародним Днем ГІС і щиро бажаємо в термінах ГІСТ:
- повсякчас знаходити оптимальні маршрути з вирішення свої проблем;
- отримувати вдалий результат перетину між робочим та особистим часом;
- не нудьгувати та не сумувати;
- у починаннях завжди мати супровід або успіху, або удачі;
- радіти професійним досягненням або перемогам;
- обов'язково довіку мати і щастя і здоров'я!!!
День ГІС
 
В 2021 році кафедра геоінформатики та аерокосмічних досліджень Землі організувала низку онлайн зустрічей зі школярами, щоби познайомити їх зі світом географічних інформаційних систем, їхньою роллю у вирішенні найскладніших проблем пов’язаних з використанням геопросторових даних. Викладачі також познайомили майбутніх абітурієнтів з особливостями вивчення ГІС на факультеті землевпорядкування та перевагами навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України
День ГІС
День ГІС
День ГІС
День ГІС
 
Москаленко Антоніна
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook