Пісенний дебют студентів 1-го курсу факультету інформаційних технологій

September 16, 2021

Від вчорашнього школяра до студента-першокурсника, де море нових емоцій, нових друзів, знайомств, отримання студентського квитка, перші пари, гуртожиток та перші кроки в самостійне життя, - все це поєднало студентів факультету інформаційних технологій груп ЕкК-21005б та ЦЕ-21006б в пісенному конкурсі “Дебют першокурсника”, що відбувся 16 вересня 2021 року.

Студенти гідно представили факультет інформаційних технологій серед команд інших факультетів, ННІ та неабияк розчулили всіх слухачів, що були присутні на стадіоні НУБіП України.

Групи ЕкК-21005б та ЦЕ-21006б об’єднаним колективом виконали власну художню обробку пісні “Старі фотографії”. На мить здалося, що промайнув не один місяць, а рік навчання, і вони стали дуже близькими. В словах та поглядах відчувалося, що ці студенти точно не хочуть залишати лави рідного навчального корпусу і переходити на онлайн навчання. Це не дивно, адже студенти дійсно надзвичайно активні і приймали участь майже у всіх заходах університету та факультету, що проводились, на заняттях теж себе добре зарекомендували, стали справжньою командою, друзями.

Журі пісенного конкурсу відзначило наших студентів в номінації “найбільш ліричний виступ”, отже щирість та відверті думки першокурсників були почуті. Та справжньою перемогою для кожного з нас будуть нові і постійні зустрічі з Вами в аудиторії, наші дорогі студенти, адже бачити ваші посмішки, отримувати Ваші позитивні відгуки, робити з Вами щось реально круте разом, от що дійсно цінно. Завершуємо Вашою фразою з пісні “До зустрічі на нашім ріднім факультеті”. Ви - круті! Дякуємо!

 

Інна Костенко, координатор культурно-масової роботи на факультеті
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook