За наявного розмаїття вибору закладів вищої освіти, переваги НУБіП України очевидні

August 5, 2021

    До уваги тих, хто поставив собі за мету здобути вищу освіту, опанувавши той чи інший фах, представлені численні пропозиції. Закладів вищої освіти в Україні на сьогоднішній день не бракує, як і практично необмежена можливість обрати бажану майбутню спеціальність. До того ж для навчання доступні закордонні виші.

   Та все ж, як кажуть, рідні стіни гріють. Тож переважна більшість абітурієнтів обирають рідні університети. З огляду ж на глобалізацію, невпинні інтеграційні процеси, інтернаціоналізацію бізнесу тощо, а з іншого боку постійне накопичення питань міжнародної взаємодії, котрі потребують ефективного вирішення, спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» нарощує свою популярність.
   Відтак Національний університет біоресурсів і природокористування України опинився в прицілі уваги тих, хто налаштований стати в майбутньому висококваліфікованим фахівцем у сфері міжнародної взаємодії і менеджменту, маючи за своєю спиною потужну школу, зведену на наукових здобутках і досягненнях професорсько-викладацького складу.
   Серед тих, хто твердо вирішив навчатися на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України, відкриваючи перед собою перспективу міжнародника, Гузій Вадим Володимирович та Гунда Дана Миколаївна.
   Будучи бажаними студентами в інших університетах, все ж вони належним чином оцінили потенціал «Голосіївської республіки», як НУБіП України прийнято називати в колі друзів і шанувальників університету. Їм імпонує якісно сформована Освітня програма, можливість вивчати кілька іноземних мов, здійснювати практичне закріплення отриманих знань, проходячи навчальну та виробничу практики в МЗС України, міжнародних корпораціях, державних і приватних організаціях тощо.
   До того ж Вадим Володимирович бачить себе у складі студентської чоловічої баскетбольної команди, хоча має хист також і до футболу. А спортивна справа як і фізкультурно-оздоровча поставлені в НУБіП України на досить високому рівні. Взяти хоча б до уваги той факт, що студентів – майбутніх або й дійсних призерів численних республіканських та міжнародних змагань тренують п’ять майстрів спорту міжнародного класу, три майстри спорту національного класу, кандидати в майстри спорту, заслужені тренери України.

   А ось Дана Миколаївна більше тяжіє до мистецької стезі. І їй теж ні в якому разі не доведеться нудьгувати у стінах НУБіП України, оскільки перед студентами відкривається широчезний спектр можливостей творчої самореалізації від вокального співу до бального танцю; від театрального мистецтва до спроб у режисерсько-прод’юсерській діяльності.

   Відтак Національний університет біоресурсів і природокористування – це гідний вибір тих, хто дійсно цінує себе і свій час, хто націлений на самореалізацію та бачить себе успішним фахівцем, зокрема в галузі міжнародних відносин, суспільних комунікацій та регіональних студій.

 

Володимир Калуга, 

професор кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook