Попередній розгляд дисертаційних робіт здобувачами спеціальності 181 «Харчові технології».
Шановні колеги!
Повідомляємо, що на кафедрі технології м’ясних, рибних та морепродуктів відбудеться попередній захист дисертаційних досліджень аспірантів:
- 
Кулакова Людмила Володимирівна 
 «Удосконалення технології варених ковбас з використанням біологічно активних добавок на основі морських водоростей»
 (науковий керівник — Слива Юлія Володимирівна)
- 
Кушнір Юрій Миколайович 
 «Розробка технології січених напівфабрикатів на рослинній основі»
 (науковий керівник — Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна)
- 
Баль Іван Миколайович 
 «Удосконалення технології рибних паст із прісноводних риб з використанням біологічно активних добавок»
 (науковий керівник — Слободянюк Наталія Михайлівна)
- 
Каніщев Олександр Петрович 
 «Розроблення технології сиров’ялених м’ясних виробів подовженого терміну зберігання»
 (науковий керівник — Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна)
