Відкрита лекція доцента Войцехівського В.І.
22 березня 2021 року проведена відкрита лекція кандидата сільськогосподарських наук, доцента кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В.Лесика Войцехівського Володимира Івановича. Лекція для студентів магістратури 1 курсу, вибіркова дисципліна по університету.
Тема лекції "Технологія виробництва столових вин". Ця тема є однією з основоположних в дисципліні «Технологія виробництва та експертиза вин», адже в ній викладено базову технологію виробництва натуральних виноградних вин. Викладена інформація розширить кругозір в питанні виробництва натуральних вин. Отримані знання дозволять систематизувати та використати їх з метою створення в домашніх умовах якісних та біологічно цінних напоїв з виноградної та плодово-ягідної сивини.
В умовах великого асортименту напоїв у магазинах, проблема вибору якісного завжди є актуальною. Обізнаність у основних етапах виробництва та інформації представленої на етикетці, сприятиме більш компетентному вибору напою. Студенти прийняли активну участь в обговоренні питань викладених у лекції.
Войцехівський Володимир Іванович проводив лекцію у формі доброзичливого обговорення матеріалу, щодо впливу основних етапів перероблення винограду на формування якісного і натурального вина.
Присутні науково-педагогічні працівники відзначили, що лекція доцента Войцехівського Володимира Івановича мала достатньо високий науко-педагогічний рівень, системність та логічне викладення навчального матеріалу. Слід зазначити, що викладення інформації органічно доповнювалось мультимедійним супроводом.
Результати анкетування виявили позитивне враження присутніх та виявлено напрями з поліпшення процесу подачі матеріалу для кращого сприйняття та засвоюваності.