Триває вивчення фахової англійської мови студентами спеціальності «фізична культутра і спорт»

November 25, 2020

У нинішніх умовах складної епідемічної ситуації студенти І курсу спеціальності «Фізична культура і спорт» гуманітарно-педагогічного факультету продовжують вивчення дисципліни «Англійська мова за професійним спрямуванням» у режимі он-лайн. На платформі ZOOM регулярно, згідно з розкладом, проводяться навчальні заняття за спеціалізованим підручником «Career Path: Sports», граматичним посібником «New Round-Up 3» із використанням ілюстративного матеріалу, презентацій, відеороликів тощо.
Кожна тема заняття розглядається в єдності всіх необхідних навчальних компонентів: студенти вивчають нову лексику, активно застосовуючи її в читанні й перекладі нових текстів, у виконанні вправ і різнопланових завдань типу «Choose the correct variant (answer)», «Match the words and their definitions», «Choose where the words best fit the blanks» тощо, прослуховують діалоги та складають власні на тему, що вивчається, узагальнюють матеріал заняття у письмових завданнях на основі переглянутих відеоматеріалів.

 

Побажаємо успіхів студентам першого курсу у вивченні фахової англійської мови та розвитку навичок діалогічного мовлення!

Продовжуємо навчання в дистанційному режимі! Піклуємося про наше здоров’я та бережемо один одного!

Алла Біліченко,
старший викладач
кафедри англійської мови для технічних
та агробіологічних спеціальностей

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook