Привітання з Великоднем від декана факультету

April 18, 2020
Шановні колеги! Дорогі студенти!

Хай лине увесь передзвін Великодній,
кличе молитва душу в політ!
Хай зійдуть на землю щедроти Господні,
крила розгорне оновлений світ.

     З відчуттям глибокої радості і від щирого серця вітаю вас зі світлим Воскресінням Христовим!

    Великдень — свято особливо шановане та величне, радісне й магічне. Великдень, засвідчуючи Божу благодать, нагадує нам про торжество справедливості і перемоги добра над злом, життя над смертю, утверджує віру і надію, духовне відродження. Великдень дарує нам надію на краще майбутнє, живить душу та спонукає кожного з нас замислитися над вічними цінностями, які рятують нас від рутини буденності, від страху і неспокою. Великдень ‒ це свято життя, свято радості, свято любові.

   Нехай цього року кожен із нас відчує такий жаданий подих квітневого вітру, прислухається, як розвивається в природі нове життя. Плекаймо це життя, бережімо його, даруймо ніжність і турботу своїм родинам, творімо добро на землі! Нехай відійдуть у небуття всі негаразди, забудуться образи, а наші серця відкриються на любов, добро, милосердя, жертовність, щирість. У цей день згадаймо просту істину: справжнє щастя – дарувати любов і добро людям!

     Поділімося один з одним радістю нинішнього торжества! Зігріймо теплом своїх сердець тих, хто сьогодні страждає і переживає труднощі. Звернімо Великоднє вітання у цей тривожний час, де кожен із нас обмежений стінами своєї домівки, до всіх людей: і ближніх, і дальніх. У цій непевній ситуації будуймо дім особистого, родинного і суспільного життя на міцному фундаменті віри. Працюймо натхненно заради процвітання України, рідного університету і факультету.

     Щиро зичу вам глибокого внутрішнього миру, весни в настрої і самопочутті, впевненості у завтрашньому дні, любові і злагоди у ваших оселях, щирості і добра у взаєминах.

Благословенних свят Воскресіння Господнього та світлої пасхальної радості!

Христос воскрес! – Воістину воскрес!

 

З повагою
декан гуманітарно-педагогічного факультету                                                                 
Василь Шинкарук

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook