Ось і настав цей важливий день для всіх нас - випускний!

December 21, 2019

20 грудня 2019 року магістри Національного університету біоресурсів і природокористування України святково отримали  дипломи – свідоцтво того, що  з гідністю пройшли нелегкий, але прекрасний шлях у пошуках знання та надбання професії. На урочистій церемонії вручення були присутні ректор університету, декан гуманітарно-педагогічного факультету, викладачі, почесні гості, близькі та рідні випускників. Найкращі магістри отримали дипломи з відзнакою та грамоти за відмінне навчання, участь у науково-дослідницький роботі та громадському житті університету. Стало доброю традицією в цей урочистий і важливий момент отримати добре напутнє слово від  ректора НУБіП України Ніколаєнко Станіслава Миколайовича. Він побажав випускникам легкого та цікавого життєвого шляху, успішного кар’єрного старту, безліч радісних подій, добробуту і процвітання.

Сьогодні у нас свято, якого немає у жодному календарі – воно буває лише раз у житті кожної людини. Але не зважаючи на це, в ньому зустрічаються біль розлуки і світлі надії, сум прощання і радість зустрічі з майбутнім – це день закінчення університету.

Саме сьогодні єдина для випускників нашого університету стежина, якою ми  йшли у продовж 1,5 року навчання, розведе нас у різні боки.

Дорогі випускники, завтра перед нами відкриється тисячі доріг, але кожен із нас обере свою. На когось із нас чекає стабільний професійний шлях, на когось – стрімкий кар’єрний зліт, а комусь ще, можливо, доведеться шукати себе у складній системі координат професійної самореалізації. Але за будь-яких умов пам’ятайте: знання, отримані нами у цьому університеті, назавжди залишаться нашим цінним інтелектуальним капіталом. Я закликаю кожного пам’ятати нашу альма-матер, адже університет виконав свою високу місію: привів нас до вершин професійної досконалості та життєвого успіху.

В цей  урочистий день   були сказані щирі слова подяки декану гуманітарно-педагогічного  факультетуШинкаруку Василю Дмитровичу за його високий професіоналізм, за турботу і увагу до студентів – його інтелігентність, батьківська мудрість додає сили і впевненість.

Магістри стоячи подарували шквал оплесків всім викладачам, які не шкодували ні себе, ні своїх студентів, створили з кожного з нас – справжнього, дипломованого магістра.

Окреме слово подяки  хочеться сказати завідувачу кафедри управління та освітніх технологій Кубіцькому Сергію Олеговичу. Від усього серця висловлюємо Вам наші слова вдячності та пошани. Бажаємо Вам залишатися таким енергійним, діловим, відповідальним та потрібним людям, яким ми Вас знаємо та любимо!

Викладач торкається до вічності; ніхто не може з точністю сказати, на якому етапі життя закінчується його вплив. Його благородна місія порівнянна з мистецтвом, яке дарує нам, студентам, справжнє натхнення і веде за собою до світла. Дякуємо від душі куратору Білан Людмилі Леонідівні за Вашу любов і розуміння, за щирість і підтримку, за чуйність і добрі поради. Нехай Ваша діяльність буде завжди успішною,  щастя вам, міцного здоров’я, поваги.

Серед присутніх в залі  були ті, хто щоденно інформував про зміни у розкладі і нові плани, виконував клопітку й іноді не помітну працю. Саме до них можна було звернутися 100 раз на день з одним і тим самим питанням, а потім передзвонити в суботу вранці і перепитати вранці в неділю. Бо у них не було вихідних і спокою. Це  старости груп, які отримали оплески подяки від своїх одногрупників. Окреме слово хочу сказати про найкращу старосту нашого факультету – Гайдей Оксану Григорівну, – це староста групи управління навчальним закладом. Вона людина справді дивовижна – активна, ініціативна, яскрава, енергійна, доброзичлива та відповідальна!  Крізь неї проходить такий масивний потік інформації, що навіть уявити страшно. І все це вона повинна  тримати в своїй голові, щоб у будь-який момент поділитися своїми знаннями з іншими. Дякуємо їй за турботу та переживання за кожного з нас!

Здається, ще тільки вчора  ми з хвилюванням переступали поріг університету, а сьогодні ми вже випускники.

Ми щасливі, що серед бурхливого океану навчальних закладів знайшли для себе найкращий університет. Для нас – це казкова країна знань.
Сьогодні, залишаючи стіни рідного університету, ми хотіли б від щирого серця привітати і подякувати нашим талановитим і мудрим наставникам. Ви завжди будете в наших серцях.

Ми вдячні за вогонь добра, людяності й краси, який ви запалюєте в наших душах, за любов і теплоту, яка зігріває наші серця. За розуміння, підтримку й розраду, безмежну віру в наші сили і знання, за життєву мудрість, чуйність і невичерпне  терпіння.

То ж нехай сотні весен і зим сяє для вас сонце тепла і любові, віри й добра, нехай оминають вас і ваші сім’ї спалахи журби, хай доля щастя стелить килимами, живіть у мирі й Божій благодаті.

Земний  уклін Вам за  натхненну працю, за Ваше вміння долати життєві труднощі, за Ваше причастя мудрості й добра!  Дякую Вам.

Студентка-випускниця
ОП «Управління навчальним закладом»
Мащенко Наталія

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook