Відбулась відкрита лекція - "Сучасний стан та виклики кібербезпеки України".

2 December 2019, 18:23

     На факультеті інформаційних  технологій за сприяння кафедри компютерних систем і мереж 2 грудня 2019 р. відбулася лекція запрошеного фахівця. Перед студентами 1 курсу  спеціальності 125 "Кібербезпека" та 3 курсу спеціальності 123 "Комп'ютерна інженерія" виступив заступник директора Департаменту, начальник відділу адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України - к.т.н. Бакалинський Олександр Олегович із лекцією: "Сучасний стан та виклики кібербезпеки України".

    Доповідач розкрив основні моменти та специфіку роботи фахівція з кібербезпеки та захисту інформації. Під час лекції він презентував структуру очолюваного ним підрозділу та відзначив основні фахові компетенції в галузі кібербезпеки.

    Лекція викликала великий інтерес у студентів, які мали змогу з перший вуст почути про задачі Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України та стан із захистом інформації в Україні. По завершенню своєї доповіді Олександр Олегович відповів на запитання студентів, а саме: які вимоги при працевлаштуванні до випускника університету, вимог роботоавців при співбесіді, які випадки кіберзлочинів бачив доповідач особисто, як цінується диплом державного зразку, тощо.

 

Валерій Лахно,

завідувач кафедри

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook