Свято першокурсника: майбутніх ІТ-фахівців прийняли до студентської родини

September 23, 2019

23 вересня 2019 року гостинне студентство факультету інформаційних технологій прийняли до своєї вже чималої родини молодих та енергійних айтішників.

Першокурсників чекало свято, яке цьогоріч організували на території поруч із Дідорівськими озерами, котрі знаходяться у мальовничому куточку в самому серці Голосіївського парку та приховані від шуму великого міста.

Під час цього заходу всі мали можливість поспілкуватись, взяти участь у цікавих конкурсах та взагалі просто весело провести час. Родзинкою свята було представлення кожної академічної групи, що виявилось надзвичайно весело та креативно.

Найбільш активні та креативні студенти за результатами конкурсів отримали крім насолоди ще й цікаві подарунки. Цьогоріч такими стали студенти 1 курсу спеціальності «Комп’ютерні науки», яких на цьому святі підтримував їх наставник академічної групи Олексій Степанов, асистент кафедри комп’ютерних наук. Старшокурсники разом із студентською організацією в свою чергу пригостили всіх учасників свята різними смаколиками.

Свято закінчувалось гарними фотографіями на згадку про такий день та піснями під гітару біля вогнища.

 

Тетяна Волошина, заступник декана
з виховної роботи та студентських справ

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook