Факультет ІТ активно долучився до святкування Дня університету

May 31, 2019

Цього року наш Університет святкує своє 121-річчя і гостинно приймає гостей з усієї України, а також Латвії, Словаччини, США і Польщі.

День університету, хоча й започаткований не так давно, впевнено стає одним з найулюбленіших свят колективу і до вже уставлених традицій – таких як спортивні змагання, показові виступи вихованців кафедри військової підготовки, приготування польової каші, концерт, кінні прогулянки територією, забави для малечі – додаються нові. Цього року – це професорська експромт-лекція: справжня перевірка професіоналізму метрів і майстер-клас для молодих педагогів.

Кожен факультет, структурний підрозділ та НДГ підготували виставку експозицію своїх досягнень. Викладачі та студенти факультету інформаційних технологій активно долучились до святкування Дня університету. 

Факультет інформаційних технологій разом із деканом Оленою Глазуновою гідно представили досягнення факультету, продемонстрували свої здобутки, цікавинки та пропозиції.

Факультет підтримали наші партнери - ПОПОВА Тетяна Володимирівна, голова ради Телекомунікаційної палати України та СТОЛЯРЧУК Ірина Аркадіївна, голова ради роботодавців факультету інформаційних технологій.

 

Програма змагань спортивно театралізованого свята Дня університету була різноманітною: бочче, колективне присідання, корпоративна сила, перетягування канату. Викладачі факультету інформаційних технологій не лише долучились до змагань, а й відзначились серед переможців.

Вітаємо декана факультету Глазунову Олену Григорівну, яка посіла 2-ге призове місце в змаганнях Бочче (спортивна гра на точність кидання куль), де змагались декани та директори ННІ. 

Цьогоріч, як завжди на глядацькій трибуні збиралися завідувачі кафедрами та прихильники інтелектуальних змагань, щоб помірятися інтелектом розв'язання завдань японської головоломки "Судоку". У результаті запеклої інтелектуальної боротьби перемогу в конкурсі здобула завідувач кафедри статистики та економічного аналізу Інна Лазаришина (економічний факультет), 2-ге міце - Таїсія Саяпіна (факультет інформаційних технологій), 3-тє - Ярослава Ларіна (факультет аграрного менеджменту).

Викладачі факультету інформаційних технологій також долучились до гри «Корпоративна сила». Де згуртованим колективом представників кафедр факультету було складено башню із кубиків за 2 хв 45с.

За результатами змагань з корпоративної сили місця серед збірних команд ННІ/факультетів розподілились так:

1 місце факультет інформаційних технологій – 4 кубики за 2 хв. 45 сек.;
2 місце – факультет тваринництва та водних біоресурсів – 4 кубики за 3 хв. 22 сек.
3 місце – ННІ лісового і садово-паркового господарства – 4 кубики за 3 хв. 45 сек.

Таїсія Саяпіна
старший викладач кафедри інформаційних і дистанційних технологій


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook