Просвітницькій захід в НУБіП України

April 18, 2019

   17 квітня була організована зустріч із представниками Асоціації українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів ( Асоціація УМДПЛ)  для студентів університету. В даному заході, також, прийняли участь студенти 3 групи 1 курсу факультету аграрного менеджменту  разом із своїм наставником, доцентом кафедри  менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Марією Самофаловою.

 

   Представниками Асоціації  УМДПЛ були представлені доповіді, проведені роз’яснення та практичні ситуації можливих правопорушень та їх наслідків з залученням студентів для наглядного прикладу певних ситуацій із поліцією. Також, було наголошено про права і обов’язки полісменів та громадян, види адміністративних порушень та кримінальну відповідальність.

 

 

 

   

   Для закріплення матеріалу студентам продемонстрували фільм знятий на реальних подіях про в’язницю, її організаційну структуру, в’язнів, їх життя за гратами. З побаченого, особливо, вразили розповіді злочинців та їх розкаяння і настанови для майбутнього покоління аби попередити і завадити правопорушенням і злочинам!

    Представники даного заходу подарували кожному студенту брошуру «Адвокат у кишені», де можна знайти відповіді на такі питання: зустріч із поліцейським на вулиці (дії громадян і поліції), звинувачення у вчиненні адміністративного правопорушення та затримання (права громадян і поліції), обшук помешкання або іншого володіння (права громадян і поліції) тощо.

 

   Студенти отримали змістовну інформацію, і серед студентів був зроблений вірний висновок: вчитись, бути гідним громадянином України та ніколи не потрапляти  до місць позбавлення волі.

 

         Дякуємо організаторам за даний захід!

 

Марія Самофалова,

доцент кафедри

менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook