Скласти іспит з англійської на отримання сертифікату В2 від Кембріджського університету можна відтепер в НУБіП України

16 April 2019, 10:00

      10 квітня 2019 року Гуманітарно-педагогічний факультет і Центр вивчення іноземних мов у співробітництві з офіційними представниками Cambridge University Press та Cambridge English Assessment в Україні запросили науково-педагогічних працівників, аспірантів та студентів університету взяти участь у міжнародному науково-практичному семінарі, присвяченому питанням підготовки та складання іспиту з англійської мови для підтвердження рівня володіння В2.

     Семінар відкрив декан факультету професор Шинкарук Василь Дмитрович, відзначаючи, що зустрічі з керівником Oxford Klass пані Оксаною Манохою стали традиційними, продуктивними та цікавими. Міжнародний бізнес, подорожі, ділові відносини з іноземними партнерами та спілкування з друзями з усього світу, навчання та робота за кордоном і онлайн — усе це та багато іншого потребує від нас доброго знання англійської мови. Англійська мова є важливим інструментом, без володіння котрим складно бути успішним. Водночас, вивчення англійської мови може стати хобі, за допомогою якого ми відкриваємо для себе нові знання з першоджерел, книги та кіно в оригіналі, розуміємо, про що співають в наших улюблених піснях, і зможемо дізнаватися новини з перших рук.

     Далі слово взяла Оксана Маноха, яка в свою чергу відмітила, що наші семінари присвячені зацікавити, вмотивувати слухачів до вивчення англійської мови та здачі міжнародних іспитів, які допомагають досягти мрії і є ґрунтовною інвестицією в майбутнє. Понад 5 мільйонів людей у 130 країнах щороку складають екзамени, розроблені представниками Cambridge Assessment English. На сьогодні більше 20000 закладів освіти, роботодавців, міністерств та інших організацій довіряють результатам цих екзаменів.

     Іспит – це завжди стрес, але до цього стресу можна і варто готуватись, використовуючи інструкції та стратегії, що допоможуть максимально ефективно розв’язати екзаменаційні завдання. Далі пані Оксана детально роз’яснила завдання та план їх виконання, акцентувала на те, щоб ми уважно читали кожне завдання і володіли своїм часом. Вона детально зупинялася на кожному із частин екзамену, а саме Reading and Use of English, Writing, Listening and Speaking, дала практичні поради, а найголовніше – слухачі семінару мали можливість спробувати самостійно вирішити приклади завдань. Хочемо відмітити, що спроби були вдалими. Це надихнуло присутніх на те, щоб записатися на здачу екзамену В2.

     Керівник Oxford Klass наголосила, що даний іспит буде проведено на базі нашого університету 29 травня 2019 року.

Людмила Клименко,
старший викладач кафедри англійської філології
Алла Кравченко,
заступник декана 
гуманітарно-педагогічного факультету 
з міжнародної діяльності

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook