У НУБіП України хвилиною мовчання вшанували подвиг Героїв Небесної Сотні

February 20, 2019
20 лютого 2019 року студенти, викладачі та співробітники НУБіП хвилиною мовчання відзначали річницю трагічних подій Революції Гідності, піку розстрілів Героїв Небесної Сотні. Цей день назавжди увійшов в історію нашої Батьківщини як символ патріотизму та героїзму і черговий раз підтвердив те, що в найскладніший та найважчий час нашої історії знайдуться герої, які готові віддати найдорожче – своє життя, аби ми мали змогу продовжити будувати своє майбутнє. 

     Ректор Станіслав Ніколаєнко наголосив, що Герої Небесної Сотні стали для українців не просто прикладом жертовності, патріотизму та героїзму, але й зразком для наших безстрашних воїнів, які гідно продовжують справу небесних Героїв та прямо зараз захищають наші з вами права на вільне життя.

     20 лютого – не черговий офіційний день у календарі, це червона лінія, точка неповернення до старої моделі відносин між суспільством та владою. Адже за всім цим просто стояли люди на Майдані, які заплатили надзвичайно велику ціну – пожертвували свобою за ідеали свободи та демократії та змінили хід історії нашої держави, – поділився з присутніми Борис Кожин, віце-адмірал, перший командувач військово-морських сил України.

    Слава Героям Небесної Сотні, слава нашим воїнам, які безстрашно, з гідністю та честю виконують свій святий обов’язок: захищають нашу неньку-Україну вдень та вночі.

 

Анна Хижняк,

начальник відділу виховної роботи і студентських справ 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook