Свято наближається!

December 26, 2018

Як швидко плине час.. Біжать години, хвилини, а за ними і секунди. Але настає такий рубіж, коли кожен із нас, підбиваючи підсумки минулого року, дивиться з надією на наступний! Саме в такі моменти ми починаємо вірити в чудеса прекрасного, таємничого свята.

Кожне свято має свої традиції. Новий рік – не виключення. Озирнувшись навколо, ви побачите яскраві вогні та прикраси на будинках, у магазинах безліч новорічних солодощів та костюмів і звісно ж чарівні, сяючі ялинки.

Молодь завжди була найбільшим фанатом традицій Нового року. Тож НУБіП України, а саме Економічний факультет, підтримав колорит свята та прикрасив власну домівку – гуртожиток №10.

Економічний факультет вітає вас з Новим 2019 – м роком. Бажає новорічної радості і непередбачуваного дива, чарівної історії і яскравих, веселих моментів. Нехай Новий рік подарує світлу надію і великі сили, виконає всі добрі бажання і принесе щастя у кожен дім. Життя абсолютно незвичайне, не повторне і унікальне, тож цінуйте моменти, радійте дрібницям, закохуйтесь, ризикуйте та смійтесь голосніше за всіх, і нехай цей Новий рік змусить вас повірити в таінство свята.
 

Богдана Гнатенко

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook