ФАМ радо вітає школярів

November 1, 2018
10 корпус, 233 ауд.

     І знов факультет аграрного менеджменту відкрив свої двері для майбутніх студентів. Зустріч розпочав декан факультету Анатолій Остапчук, детально ознайомивши школярів із перевагами навчання на факультеті.

     Про можливість отримання європейського рівня освіти в Україні – а саме навчання за подвійними дипломами, англомовні потоки, гостьових лекторів, а також міжнародний обмін студентів докладно розповіла Олена Ковтун.

     Перший декан – засновник факультету, а нині – завідувач кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності – професор Валерій Галушко в своєму зверненні до аудиторії наголосив на високій технічній оснащеності та комфортних умовах навчання на факультеті. Професор Василь Горьовий – завідувач кафедри менеджменту ім. професора Й.С. Завадського в своєму виступі звернув увагу на компетенції, які здобудуть студенти навчаючись на кафедрі, зокрема: кооперації та управлінню персоналом. Завідувач кафедри економічної теорії професор Микола Талавиря в своїй промові згадав зокрема, про зручність та компактність студентського кампусу.

     Детальну інформацію про спеціальність маркетинг, а також співпрацю факультету з потужними агрокомпаніями та про майбутнє працевлаштування студентів надав завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Руслан Буряк.
     По закінченню зустрічі про переваги навчання на факультеті та, зокрема, на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту, розповіла заступник декана Анна Збарська, наголосивши на унікальній можливості опанувати цікаві, високооплачувані та, що важливо, затребувані на ринку праці професії.
 
 
Тож бажаємо усім школярам успішно скласти ЗНО та до зустрічі 1 вересня.
 
Заступник декана
Анна Збарська
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook