Майстер-клас «СУЧАСНІ МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ СВИНАРСТВА В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД ТЕХНОЛОГІЇ»

April 17, 2018

           23 – 24 квітня 2018 року на кафедрі технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві факультету тваринництва та водних біоресурсів відбудеться майстер-клас «Сучасні методи визначення якості продукції свинарства в залежності від технології» для співробітників факультету та студентів.

Захід буде проведено доктором сільськогосподарських наук, завідуючою лабораторією зоотехнічного аналізу та якості м'яса Інституту свинарства і агропромислового виробництва НААН Баньковською І. Б.

Для участі прохання зареєструватися за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1RzeUP0OPeQ1b9jW7Dnul4TP0Bg6lT7GD_MXKtZlYtjY/edit

 

         Додаткова інформація за телефоном:

        096 753 96 65 Грищенко Наталія Петрівна.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook