Представники Фінансово-промислової групи «ТАСС» та міжнародної страхової компанії «Investors Trust» провели лекцію для студентів економічного факультету

November 28, 2017

       23 листопада 2017р. за ініціативи кафедри фінансів була проведена лекція на тему «Інвестиційна привабливість України» для студентів ОС «Бакалавр» напряму підготовки «Фінанси і кредит» та ОС «Магістр» спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Національного університету біоресурсів і природокористування України, яку провели Ігор Володимирович Бондарук представник Фінансово-промислової групи «ТАСС» та Сахно Олег Георгієвич представник міжнародної страхової компанії «Investors Trust».

 

 

Під час лекції студенти дізналися про інвестиційну привабливість України, зокрема Ігор Бондарук зазначив, що у 2016 році в рейтингу інвестиційної привабливості країн світу International Business Compass Україна посіла 130-те місце (2015 рік – 89-те місце) із 174 країн.

 

В процесі дискусії були визначені основні чинники, що впливають на інвестиційну привабливість України, зокрема макроекономічна нестабільність країни; недосконале законодавче регулювання; низький рівень захисту інтелектуальної власності та інвесторів; нерівномірний економічний розвиток регіонів України; велика частка тіньового сектору економіки тощо. Після закінчення лекції доповідачі відповів на запитання студентів і викладачів НУБіП.

Крім того, було підписано трьохсторонній договір про стратегічне партнерство між Національним університетом біоресурсів і природокористування України, Фінансово-промисловою групою «ТАСС» та ТОВ «Консалтингова компанія-Апріорі». Договір передбачає співробітництво у сфері освітньої та науково-дослідницької діяльності, a саме: залучення студентів до наукової діяльності, проходження виробничої та переддипломної практики.

Відповідальною особою з боку Національного університету біоресурсів і природокористування України є завідувач кафедри фінансів проф. Давиденко Н.М.

Тітенко З.М.,
асистент кафедри фінансів

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook