ЗАВЕРШАЛЬНИЙ ЕТАП СЕЗОННИХ РОБІТ НА «БЛАКИТНІЙ НИВІ»

30 October 2017, 22:59

  24–26 жовтня співробітники навчально-науково-виробничої лабораторії рибництва кафедри аквакультури, які забезпечують виробничу діяльність на рибдільниці університету, провели спуск води і облов водопостачального ставу, пристосованого для вирощування посадкового матеріалу «дволітки коропових риб». Ця робота знаменувала завершення вегетаційного сезону на ставах рибдільниці і початок наступного, не менш відповідального, етапу – збереження вирощеного врожаю риби у зимувальних ставах з наступною реалізацією посадкового матеріалу споживачам.

 Спуск води, облов ставу, сортування і посадку риби на зимівлю провели співробітники лабораторії рибництва, студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів, а також учні ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» під керівництвом доцента кафедри аквакультури Кононенка Р.В., завідувача лабораторії Макаренка О.І. і рибовода рибдільниці Гриви О.І.

  Облік виловленої рибної продукції відбувався під контролем представника матеріального відділу центральної бухгалтерії Національного університету біоресурсів і природокористування України.

  Участь студентів у вилові ставової риби стала для них важливим доповненням і унаочненням теоретичного матеріалу з технологічних дисциплін і можливістю отримати практичні навички роботи у рибництві, наявність яких є одною з головних вимог роботодавців при прийомі випускників ВНЗ на посади технологів-рибоводів.

Василь Коваленко,

доцент кафедри аквакультури

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook