Відбулося засідання вченої ради факультету

October 23, 2017
ауд. 311 корп. 10

 23 жовтня на факультеті аграрного менеджменту відбулось чергове засідання вченої ради. Відповідно до порядку денного завідувачі кафедрами прозвітували про проведену профорієнтаційну роботу науково-педагогічними працівниками та стан наповнення навчального порталу Elearn.

Відповідальна за міжнародну діяльність на факультеті, доцент Олена Ковтун в контексті результатів міжнародної діяльності на факультеті ознайомила членів вченої ради та присутніх з основними критеріями та результатами відбору на стажування за кордоном – І півріччя 2017, а також етапами проходження процесу міжнародної переакредитації «AGRIMBA ICA».

Директор НДІ економіки і менеджменту, професор Микола Талавиря проінформував про терміни атестації аспірантів у осінньому семестрі та заплановані наукові заходи.

Студенти, що приймають активну участь у роботі наукового гуртка «Менеджмент і сьогодення» на чолі з доцентом Тетяною Лобунець представили до розгляду вченої ради стартап щодо можливості створення на базі факультету CO-WORKING CenterAGROSPACE”. Метою створення центру за словами доповідачів є сприяння активізації неформальної освіти, самоосвіти, створення креативного арт-простору для творчості студентів та  організація місця зустрічі студентів із представниками бізнесу у неформальному, поза аудиторному оточенні.

 

Також в ході засідання було розглянуто і рекомендовано до друку ряд монографій, навчальних посібників, підручників та методичних рекомендацій.

Лариса Карпенко, секретар вченої ради

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook