Виїзний науково-практичний семінар «Відновлення та адаптація об’єктів культурної спадщини: сучасний стан, проблеми та шляхи вирішення»

October 13, 2017

26 вересня 2017 року на базі кафедри ландшафтної архітектури і садово-паркового будівництва Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового будівництва та Національного дендрологічного парку «Олександрія» НАН України (Київська обл., м. Біла церква) відбувся виїзний науково-практичний семінар «Відновлення та адаптація об’єктів культурної спадщини: сучасний стан, проблеми та шляхи вирішення», в якому прийняли участь студенти магістратури першого року навчання.

Майбутнім фахівцям садово-паркового господарства була представлена можливість ознайомитися з сучасними науково-методичними підходами щодо реставрації, консервації та реконструкції паркових елементів на реальному історичному об’єкті, який  нині є перлиною садово-паркового мистецтва України. З великою цікавістю студенти слухали тематичну екскурсію про історичне минуле об’єкту культурної спадщини, сучасний стан та проблеми його відновлення, яку проводила кандидат біологічних наук, старший науковий співробітник, зав. відділу збагачення дендрофлори Державного дендрологічного парку «Олександрія» Дойко Наталія Михайлівна.

Колонада «Луна» -оригінальна архітектурна споруда, побудована в стилі класицизму

Вид на «Танцювальний павільон»

Партерна зона біля колонади «Луна»

Вид на «Руїни» з боку «Лазневого ставу»

Величні водойми старовинного парку «Олександрія»

Група студентів -магістрів І року навчання на сходах відреставрованого «Танцювального павільйону»

Формована стіна із плодових культур в саду «Мур»

Формована арка із плодових культур в саду «Мур»

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook