На факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулися звітні конференції студентського самоврядування

19 September 2017, 1:07

  День 18 вересня для студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів був надзвичайно насиченим. Адже сьогодні по завершенню занять представник усіх академічних курсів і груп зібралися у переповненій 87 аудиторії навчального корпусу №1 на звітні конференції голів студентської організації та студентської ради гуртожитку факультету. На конференцію також завітали заступники декана Руслан Кононенко та Сергій Грищенко, а також представник відділу виховної роботи та студентських справ університету Федченко Каріна. Тож звертаючись до присутніх делегатів заступник декана Руслан Кононенко зазначив, що цей тиждень є дуже  важливим для наших студентів, адже саме сьогодні ми заслухаємо звіти керівників студентської організації та студентської ради гуртожитку, а вже в четвер відбудеться таємне голосування на зазначені посади. Тож треба дуже відповідально поставитись до цього, адже саме вибір сильного студентського керівника, здатного сформувати організовану команду, може бути запорукою подальшого злагодженого розвитку студентського руху на факультеті.

  Потому відбулися виступи обох представників організацій. Голова студентської організації факультету студент 3 курсу Ярослав Костенко у своїй доповіді окреслив що було зроблено за минулий навчальний рік, і які плани на майбутній у разі його переобрання на цю посаду. Так, він зазначив роль студентської організації у навчальній, виховній, культурно-масовій, соціальній та громадській роботі зі студентством факультету, підкреслив і ті високі досягнення, які здобули студенти в усіх цих сферах, не остання роль в цьому залежить і від ефективного функціонування студентської організації. У планах на майбутнє організація цікавого і активного студентського дозвілля, розширення співпраці з іншими студентськими організаціями та більш активна участь студентів у наукових дослідженнях як в Україні, так і за її межами.

  Голова студентської ради гуртожитку студент 4 курсу Олександр Дєманов у своїй презентації і доповіді наголосив на діяльності його колективу і тих позитивних зрушеннях, які відбулися за останній рік у гуртожитку. Він акцентував увагу на покращенні соціально-побутових умов проживання студентів та планів на майбутнє. Студентська рада налаштована рішуче і ті завдання, які ставляться перед нею, він впевнений у цьому навчальному році будуть виконані.

   Не дивлячись на пізню годину делегати зборів були дуже активними та задавали чимало цікавих і хвилюючих студентство питань. Зокрема, присутні цікавились майбутніми структурою і складом студентських органів самоврядування, можливими заохоченнями студентів для участі у різних культурно-масових заходах та висвітленням інформації про участь у них у різних джерелах, питаннями проживання у гуртожитку, заохочувальними і штрафними санкціями, організацією дозвілля тощо.

   Загалом усі делегати оцінили роботу за минулий рік студентської організації факультету та студентської ради гуртожитку задовільною та одноголосно схвалили звіти їх керівників. Тож з нетерпінням чекаємо 21 вересня коли відбудуться вибори очільників студентського самоврядування факультету тваринництва та водних біоресурсів.

Вікторія Парфьонова,

студентка магістратури 2 року навчання

факультету тваринництва та водних біоресурсів

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook