Курси іноземних мов для підготовки до міжнародних Кембриджських екзаменів (сертифікат В2)

July 3, 2017

 Національний університет біоресурсів і природокористування України 

Гуманітарно-педагогічний факультет

курси іноземних мов

Гуманітарно-педагогічний факультет уклав угоду з Cambridge English Language Assessment (Велика Британія), який є єдиним у світі центром навчання і оцінювання рівня володіння англійською мовою. Cambridge English Language Assessment  це група загальновизнаних іспитів з англійської мови, що їх проводить Кембриджський університет (http://www.cambridgeenglish.org). Тобто гуманітарно-педагогічний факультет став офіційним центром з підготовки до міжнародних Кембриджських екзаменів з англійської мови (Cambridge English Language Assessment Athorised Preparation Centre).
Досягнуто домовленість про співпрацю з Платиновим екзаменаційним центром Оксфорд Клас (UA009) (м. Київ).

Наразі на базі НУБіП України можливо пройти курс підготовки до міжнародних Кембриджських екзаменів з англійської мови та скласти міжнародний екзамен, що підтвердить ваш рівень володіння англійською мовою від А2 до С2 згідно із загальноєвропейською шкалою.
Сертифікати визнають більше ніж 20 тис. різних закладів у понад 135 країнах світу.
Сертифікати  безстрокові!!!

Важливо!
Вимога володіння іноземною мовою передбачена Постановою Кабінету Міністрів України від 19 серпня 2015 р. № 656 про «Порядок затвердження рішень про присвоєння вчених звань» (вчене звання доцента і професора присвоюється особам, які мають сертифікат відповідно до Загальноєвропейської рекомендації з мовної освіти (на рівні не нижче В2), Постановою Кабінету Міністрів України від 30 грудня 2015 р. № 1187 про «Ліцензійні умови провадження освітньої діяльності закладів освіти» (науково-педагогічні працівники, які забезпечують провадження освітньої діяльність іншою, крім української та російської, мовою, повинні мати сертифікат відповідно до Загальноєвропейської рекомендації з мовної освіти (на рівні не нижче В2). Відповідний екзамен у міжнародній системі CEFR є FCE (Cambridge English First).
Для студентів та випускників ВНЗ, що планують навчатися за кордоном, складання Кембриджських іспитів (KET, PET, FCE, CAE, CPE) та отримання відповідних сертифікатів є також обов’язковою вимогою, а для тих, хто прагне працювати в міжнародних компаніях як в Україні так і за її межами – наявність такого сертифіката стане вагомою перевагою між іншими кандидатами.

Тривалість вивчення одного рівня триває 3,5–4 місяці (72 пари / 144 години). Ціна за вказаний період становить для студентів – 3000 грн., для аспірантів і викладачів 3500 грн. Із детальною інформацією щодо підготовки до міжнародних Кембриджських екзаменів можна ознайомитися на сайті гуманітарно-педагогічного факультету (http://nubip.edu.ua/node/19484), за телефоном (044) 527-80-83 або завітавши на факультет.
Онлайн-реєстрація на курси вивчення іноземних мов на сайті гуманітарно-педагогічного факультету за адресою: http://nubip.edu.ua/node/1621
 

 

ТА ІНШІ ІНОЗЕМНІ МОВИ!!!

 

 

 

Навчальні програми:

 

*загальний курс

*бізнес курс

*розмовний курс

*спеціалізований курс

 

 

форми навчання:

*групові (5-10 осіб)

*індивідуальні

*корпоративні

 

 

Наші переваги

Ми пропонуємо мовну підготовку відповідно до рівнів Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти (А1-С2)

 

Рівні володіння іноземною мовою

 

Елементарний рівень володіння мовою

A1

Здатність розуміти і вживати загальновідомі побутові вислови і прості речення, спрямовані на задоволення конкретних потреб. Уміння представити себе й інших, поставити питання іншим людям щодо їхньої особи — наприклад, де людина живе, яких людей вона знає або які речі має — і відповідати на запитання такого типу. Вміння порозумітися у простих ситуаціях, якщо співрозмовник говорить повільно й чітко і готовий іти назустріч.

A2

Здатність розуміти речення і часто вживані вислови, пов'язані з безпосередньо знайомими сферами (наприклад, інформація про особу і сім'ю, покупки, робота, близьке оточення). Вміння порозумітися у простих, рутинних ситуаціях, де йдеться про простий і прямий обмін інформацією про відомі речі. Вміння простими засобами описати власне походження, освіту, безпосереднє оточення і речі безпосередньої необхідності.

Самостійне вживання мови

В1

Здатність розуміти основний зміст, коли вживається зрозуміла загальновживана лексика і йдеться про знайомі поняття з роботи, школи, дозвілля тощо. Вміння вийти з більшості ситуацій, що трапляються під час поїздок німецькомовними країнами. Вміння просто і зв'язно висловлюватися щодо знайомих тем і сфер особистих зацікавлень. Вміння робити повідомлення про спогади, події, мрії, надії й цілі з власного життя, давати короткі пояснення й обґрунтування щодо планів і намірів.

В2

Здатність розуміти основний зміст складних текстів до конкретних та абстрактних тем; розуміння також фахових дискусій у власній галузі. Вміння порозумітися настільки спонтанно й вільно, щоб вести звичайну розмову з носіями мови без великих зусиль з обох боків. Уміння чітко й деталізовано висловлюватися щодо широкого спектру тем, висловлювати думку щодо актуальних питань, обґрунтовувати недоліки й переваги різних можливостей.

Компетентне вживання мови

С1

Здатність розуміти широкий спектр складних великих текстів, простежуючи також прихований зміст. Вміння висловлюватися спонтанно і вільно, не відчуваючи часто очевидної потреби добору слів. Уміння результативно й різнопланово використовувати мову в суспільному і професійному житті, а також у навчанні. Вміння чітко, структуровано і вичерпно висловлюватися щодо складних ситуацій, застосовуючи при цьому належним чином різні синтаксичні засоби.

С2

Здатність без зусиль розуміти практично все прочитане й почуте. Вміння узагальнювати інформацію з різних письмових та усних джерел, даючи при цьому пояснення й обґрунтування у зв'язному викладенні. Вміння висловлюватися спонтанно, дуже вільно і точно, передаючи тонкі значеннєві відтінки у складних ситуаціях.

 

 

А1-а2-в1-в2-с1-с2

 

 

Наші гарантії

 

*Кваліфіковані викладачі

*індивідуальний підхід

*якісне, цікаве навчання

*сучасні метоДИки навчання

*надійний вибір програми навчання відповідно до рівня (безкоштовне пробне тестування)

*мотивоване навчання

ПРИХОДЬТЕ

З нами ви відкриєте світ!!!

 

НАШІ КОНТАКТИ

Адреса:

Україна, 03041, м. Київ,

вул. Героїв Оборони, 16 ,

навчальний корпус № 15-а, к. 201.

Телефони:

тел./факс: (044) 527-80-83

Для запису на курси заповніть АНКЕТУ (ТИЦ)

Електронна пошта: [email protected]

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook