На факультеті тваринництва та водних біоресурсів пройшов І етап Фестивалю студентської науки – 2017

May 16, 2017

   З нагоди відзначення Дня науки на факультеті тваринництва та водних біоресурсів 15 травня 2017 року відбувся І етап Фестивалю студентської науки – 2017. У заході активну участь прийняли студенти, аспіранти, науково-педагогічні працівники та адміністрація факультету.

     У рамках Фестивалю відбулася виставка наукових досягнень студентських гуртків. Студенти ділилися своїми здобутками, демонстрували власні експериментальні розробки, знайомили усіх зацікавлених із дослідною роботою у гуртках.

 

     Фестиваль відкрив директор НДІ технологій та якості продукції тваринництва Іван Чумаченко. Він наголосив на значущості студентської науки як підґрунтя для подальшого навчання в магістратурі та аспірантурі, особистісного розвитку та звершень у професійній діяльності.

     З вітальними словами виступив декан факультету тваринництва та водних біоресурсів Вадим Кондратюк. Він побажав успіхів і нових здобутків молодим науковцям, зауважив значну роль студентства у розвитку і розбудові факультету, підкреслив значення інновацій у сучасному тваринництві та рибництві.

     Старости наукових гуртків звітували за проведену роботу протягом 2016-2017 навчального року перед відбірковою комісією у складі представників Ради молодих вчених НУБіП України Олексія Романенка та Івана Опенька; Ради аспірантів Вікторії Пилипенко та Олени Пентелюк; Студентського наукового клубу Каріни Круглик та Аліни Борецької; НПП факультету тваринництва та водних біоресурсів Ірини Кононенко та Юрія Позняковського; НПП факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Зінаїда Бурова.

     По закінченню Фестивалю була обрана лічильна комісія серед членів відбіркової, яка підрахувала кількість одержаних балів гуртківцями за критеріями оцінювання згідно Положення «Про проведення Фестивалю студентської науки в НУБіП України» № 394 від 11.04.2016 р. та Наказу № 262 Про підготовку та проведення «Фестивалю студентської науки – 2017» в НУБіП України від 29.03.2017 р.
     За результатами І етапу Фестивалю кращим студентським науковим гуртком факультету тваринництва та водних біоресурсів, що прийме участь у ІІ етапі було визнано гурток «Генетика тварин» при кафедрі генетики, розведення та біотехнології тварин, староста – Петро Король, керівник – доктор біологічних наук, доцент Світлана Костенко.


     Загалом розподіл місць згідно набраним балам (з 30 можливих) відбувся наступним чином:

  1. Гурток «Генетика тварин» – 28,250
  2. Гурток «Бджільництво»–27,375
  3. Гурток «Планета тварин» – 25,625
  4. Гурток «Гідробіологія» – 25,375
  5. Гурток «Технології виробництва яєць і м’яса птиці» – 24,125
  6. Гурток «Розведення та селекція тварин» – 23,750
  7. Гурток «Годівля жуйних тварин» – 23,375
  8. Гурток «Біотехнологія відтворення тварин» – 22,625
  9. Гурток «Декоративних гідробіоресурсів» – 20,875
  10. Гурток «Онтогенез сільськогосподарських тварин» – 20,875
  11. Гурток «Коні навколо нас» – 20,750
  12. Гурток «Іхтіологічний» – 20,250

     В обговоренні діяльності студентських гуртків факультету тваринництва та водних біоресурсів, членами відбіркової комісії було відмічено високий рівень підготовки молодих науковців, широкий спектр та значний об’єм проведених досліджень та отриманих результатів.

Бажаємо успіху нашим переможцям у ІІ етапіФестивалю студентської науки – 2017!

Леонора Адамчук,
голова Ради молодих вчених
факультету тваринництва та водних біоресурсів

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook