Вперше презентовано нову магістерську програму «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»

April 12, 2017
Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту

12 квітня 2017 року до НУБіП України завітали випускники технікумів, коледжів, інститутів, щоб обрати подальше навчання у бакалавраті та магістратурі.

 

 

Після загальної зустрічі з ректором Станіславом Ніколаєнком майбутнім абітурієнтам двері відкрили факультети університету.

  

На факультеті аграрного менеджменту випускників коледжів та інститутів зустрічали декан факультету Остапчук Анатолій Дмитрович, завідувачі кафедр та професорсько-викладацький колектив.

 

Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту вперше зустрічала майбутніх абітурієнтів.

Завідувач кафедри – член-кореспондент НАН України, д.е.н., професор Лідія Шинкарук запросила випускників коледжів та інститутів до магістратури за новою магістерською програмою «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами».

  

 

Лідія Шинкарук презентувала переваги навчання у магістратурі за освітньою програмою «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами», серед яких можливість паралельного навчання у Європі, отримання подвійних дипломів про освіту (Україна – країни ЄС), виробничої практики за кордоном, планування власного бізнесу, підготовки заявок до міжнародних програм і грантів та воркшопів (workshops) з успішними менеджерами провідних компаній.

Завідувач кафедри розповіла, що здобуті під час навчання знання та навички дозволять  випускникам працювати: project-менеджерами, керівниками проектів, координаторами проектів, директорами проектів, інвестиційними менеджерами, інвестиційними аналітиками, керівниками інвестиційних відділів, бізнес-аналітиками з інвестиційної діяльності та інвестиційними консультантами.

Випускників коледжів та інститутів зацікавила нова магістерська програма «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» і чимало студентів подаватимуть документи саме на цю освітню програму.

 

 Віталій Луцков

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook