На економічному факультеті пройшла лекція «Тренди та виклики в глобальному агропромисловому виробництві»

November 21, 2016

 Пріоритетне завдання сучасної системи освіти - підготовка кваліфікованого та конкурентоспроможного фахівця, який не лише володіє певним рівнем знань, умінь і навичок, але й може практично застосувати їх для успішного досягнення поставленої мети. За таких умов якісна професійна освіта має забезпечувати формування сукупності інтегрованих знань, умінь та якостей особистості - професійну компетентність фахівця.

21 листопада 2016 року на економічному факультеті відбулась лекція «Тренди та виклики в глобальному агропромисловому виробництві». Ініціаторами проведення цього інформаційно-освітнього заходу виступили студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа і страхування», заступник декана економічного факультету О.М.Лабенко та завідувачі кафедри фінансів Н.М. Давиденко, оподаткування і страхування Л.М.Худолій і викладачі кафедр.
      Лекцію прочитав партнер відділу аудиторських послуг компанії КПМГ Олександр Гаврилюк. Метою проведеної лекції було підвищення ефективності та якості наукових і практичних навичок фахівців з фінансів та оподаткування в умовах сучасних викликів.

Лектор зробив екскурс в історію розвитку компанії, підкресливши важливість підвищення статусу та постійного удосконалення кваліфікації. КПМГ – міжнародна мережа незалежних фірм, що надають аудиторські, податкові та консультаційні послуги. В офісах КПМГ у 155 країнах працює понад 162000 професіоналів. КПМГ здійснює свою діяльність в Україні з 1992 року і надає послуги з аудиту, оподаткування, бухгалтерського обліку, а також консультаційні послуги з фінансових питань провідним вітчизняним та міжнародним підприємствам та організаціям.

КПМГ – одне з найкращих місць, де можна набути досвід у міжнародному бізнесі, працюючи над проектами для великих українських та міжнародних компаній.
Олександр Гаврилюк поділився досвідом роботи за кордоном, зокрема, в Китаї щодо фінансової діяльності, оподаткування в аграрному бізнесі. Він наголосив, що більше уваги студентам потрібно приділяти практиці та спілкуванні з роботодавцями. До такої співпраці він готовий i запросив студентів для проходження практики в компанії з можливістю подальшого працевлаштування.
Лектор розкрив основні етапи відбору на вакансії в КПМГ. Поступово лекція переросла в дискусію з питань здобуття професійних компетенцій, перспектив працевлаштування та самовдосконалення майбутніх фінансистів.
Олександр Гаврилюк пообіцяв і надалі співпрацювати зі студентами та професорсько-викладацьким складом випускових кафедр НУБіП України.

Олександр Лабенко,
к.е.н., доцент,
заступник декана економічного факультету
Галина Скрипник,
к.е.н, доцент


 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook