Профорієнтація сьогодні – інвестиція в майбутнє НУБіП України завтра

October 31, 2016

Питання взаємодії шкіл і вищих навчальних закладів хвилюють в рівній мірі як вчителів, так і викладачів ВНЗ. Сьогодні світ диктує інші підходи, виходячи з того, якими знаннями, вміннями і навичками має володіти людина для того, щоб бути затребуваною і успішною на ринку праці. Саме тому і підхід до профорієнтаційної роботи принципово змінюється, набуває нового значення.

26 жовтня 2016 року викладачами кафедри філософії - доц. Савицькою І.М., доц. Супрун А.Г., доц. Культенко В.П., доц. Гейко С.М., доц. Лаутою О.Д. була проведена профорієнтаційна робота в одному з найкращих столичних навчальних закладів – Київській гімназії східних мов №1 - Асоційованої школи ЮНЕСКО. Цей навчальний заклад має давню історію (в цьому році гімназії виповнюється 80 років), свої традиції. Учні гімназії неодноразово ставали переможцями міжнародних, Всеукраїнських олімпіад, конкурсів, МАН.

Викладачі кафедри розповіли учням про Умови прийому до вищих навчальних закладів у 2017 році, особливості та новації вступної кампанії, історію нашого університету, провели презентацію гуманітарно-педагогічного факультету, роздали інформаційні буклети, наголосивши на перевагах здобуття якісної освіти в НУБіП України, зокрема, на гуманітарно-педагогічному факультеті. Особливо зацікавила майбутніх абітурієнтів інформація про можливість отримання подвійних дипломів та безкоштовне стажування для студентів-гуманітаріїв.

Приємно відзначити, що адміністрація навчального закладу - директор Проскура О.І., заступник директора з науково-методичної роботи Савченко М.П., підтримали пропозиції викладачів щодо подальшої профорієнтаційної роботи та співпраці НУБіП Ураїни та КГСМ № 1.

Савицька І.М.,
доц. кафедри філософії

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook