Розпочато активне впровадження системи електронного дорадництва

28 September 2016, 12:11

 

Фахівцями кафедри інформаційних систем розроблена електронна платформа для системи дорадництва.  Завдяки активним зусиллям керівництва факультету ця розробка попала в поле зору Міністерства аграрної політики і продовольства, яке рекомендувало розпочати її впровадження в аграрній сфері Полтавської області.

З цією метою  28 вересня 2016 року відбувся круглий стіл в  Департаменті агропромислового розвитку Полтавської обласної державної адміністрації. В його засіданні взяли участь директор Департаменту Фролов С.О., директор Полтавської обласної сільськогосподарської дорадчої служби Андріїєнко С.М. і її заступник Грузін Т.Є., голова правління асоціації розвитку інтенсивного садівництва Полтавщини Цінченко В.П., ряд фермерів Полтавської області та представники НУБіП України.

Після виступів завідувача кафедри інформаційних систем Швиденка М.З. та завідувача лабораторії комп’ютерних технологій Саяпіна С.П., які презентували розроблену електронну платформу для системи дорадництва, на круглому столі відбулась плідна дискусія з питань нагальної потреби впровадження  в області новітніх інформаційних технологій в консультаційну діяльність. Було вирішено розпочати конкретні заходи з впровадження системи електронного дорадництва для задоволення інформаційних потреб фермерів та інших сільгосптоваровиробників Полтавської області.

За результатами зустрічі було підтверджено бажання подальшого продовження взаємовигідного співробітництва та визначено в якості одного з першочергових кроків розробку та подання у Державний фонд регіонального розвитку спільного пілотного проекту  з впровадження системи електронного дорадництва у Полтавській області.

 


Круглий стіл в  Департаменті агропромислового розвитку Полтавської обласної державної адміністрації

Завідувач лабораторії комп’ютерних технологій Саяпін С.П.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook