АНОНС! Декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК у пізнавально-освітньому ток-шоу «Громадська приймальня»

14 October 2016, 14:10
вул. Хрещатик 5-в, м. Київ, 01001

 

 

 

 

У прямому ефірі ТРК Київ 14 жовтня 2016 року о 14 годині 10 хвилин  ви зможете подивитись передачу «Про якість та безпечність м’ясних виробів». Гість програми декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, докт. техн. наук, професор Лариса Вацлавівна Баль-Прилипко.

Не треба гаяти часу у громадських приймальнях, щоб отримати важливу інформацію. Вона тепер сама прийде до вашої оселі! Дивіться проект «Громадська приймальня» і Ви дізнаєтесь, що згідно з “Концепцією державної політики в області здорового харчування населення України на період до 2020 року” поряд із створенням економічної, законодавчої та матеріальної бази, яка забезпечувала б необхідні обсяги виробництва продовольчої сировини і харчових продуктів, доступних усім верствам населення, поставлено завдання удосконалення методів контролю якості продовольчої сировини і харчових продуктів на всіх стадіях харчового ланцюга.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook