Неформальний англійський розмовний клуб на гуманітарно-педагогічному: підводимо підсумки

October 7, 2016

Неформальний англійський розмовний клуб, що стартував 26 вересня 2016 року і в якому брали участь студенти гуманітарно-педагогічного факультету та факультету аграрного менеджменту, завершує свою роботу. У зв’язку з цим відбулася зустріч декана гуманітарно-педагогічного факультету Василя Шинкарука із викладачами англійської мови зі Сполучених Штатів Америки Террі та Керен Вольц і Рейчел Долежалек, офіційним представником Всеукраїнської громадської організації «КЕМПУС» Олексієм Ходаківським.

Основна мета цієї зустрічі підведення підсумків роботи неформального розмовного клубу, обговорення досягнень, планування організації подальших занять, попередньо запланованих на квітень 2017 року.

Приємно відзначити, що американські колеги захоплені нашими студентами (а їх займалося майже 100 осіб), їхнім ставлення до підвищення свого розмовного мовлення, їхньою доброзичливістю, відповідальністю. 

Декан гуманітарно-педагогічного факультету Василь Шинкарук подякував викладачам англійської мови зі Сполучених Штатів Америки Террі та Керен Вольц і Рейчел Долежалек за цікаве і «живе» подання матеріалу, пізнавальні розмовні теми і за те, що вони допомогли нашим студентам подолати мовний бар'єр, навчивши їх не боятися говорити іноземною мовою, а також Олексієві Ходаківському за сприяння в організації цього розмовного клубу. Василь Дмитрович запросив наших американських колег до подальшої співпраці і у формі розмовних клубів, і в низці інших.

Світлана Харченко,
заступник декана гуманітарно-
педагогічного факультету 

 
 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook