Першокурсники факультету аграрного менеджменту пройшли посвяту в студенти

September 1, 2016

  Сьогодні на факультеті аграрного менеджменту відбулись урочисті збори з нагоди свята 1 вересня. Серед запрошених гостей були присутні Радник з питань сільського господарства Посольства Франції в Україні Ніколя Перен, а також випускники факультету - Генеральний директор асоціації «Український клуб аграрного бізнесу», Голова Ради роботодавців факультету Тарас Висоцький, керівник проекту Федерального Міністерства продовольства та сільського господарства Німеччини Ольга Трофімцева.

 

      Декан факультету Остапчук Анатолій Дмитрович привітав першокурсників, батьків, всіх НПП та гостей зі святом і побажав студентам здобувати знання, розвиватися, досягти своєї мети в житті.

   З вітальними словами звернулися завідувачі кафедрами: адміністративного менеджменту та ЗЕД, перший декан факультету, д.е.н., професор, Галушко Валерій Павлович; маркетингу та міжнародної торгівлі, д.е.н., професор Ларіна Ярослава Степанівна; виробничого та інвестиційного менеджменту, д.е.н., професор, Шинкарук Лідія Василівна; економічної теорії, к.е.н., доцент Рудий Михайло Михайлович та т.в.о. завідувача кафедрою менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського, д.е.н., професор, Забуранна Леся Валентинівна. Всі вони привітали новоспечених студентів та побажали їм творчої наснаги й успіхів у навчанні.

   На зборах відбулося складання урочистих присяг студентів НУБіП України, а куратори новостворених груп вручили студентам 1 курсу їх найголовніші документи – студентські квитки.

   Гості свята привітали першокурсників й побажали їм сумлінного навчання, активного студентського життя й пам`ятати, що студентські роки - найкращі в житті.

   Від імені всього батьківського колективу виступив Ситнік Віталій Анатолійович, який привітав дітей та викладацький склад з початком нового навчального року, закликав дітей бути старанними й відповідальним, а викладачам побажав наснаги в примноженні тих знань, з якими прийшли студенти.

   Полковник Валерій Присташ розповів студентам про можливості в майбутньому пройти навчання на кафедрі військової підготовки НУБіП України.

   Наприкінці свята Тарас Висоцький, Голова Ради роботодавців факультету, ще раз привітав студентів з початком нового етапу в їхньому житті, побажав їм бути активними, навчатися й розвиватися не тільки в межах аудиторій, а й у вільний від навчання час і подарував для гуртожитку № 2 сучасний плазмовий телевізор. 

 

   Людмила Денисенко, заступник декана факультету аграрного менеджменту

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook