Участь у проведенні Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»

November 4, 2015

  27-29 жовтня на базі Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова відбувся третій тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець», який започаткований у 2008 році з метою зростання професіоналізму, відкритості, інституційної спроможності державної служби, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців.
До участі у проведенні третього туру конкурсу був запрошенний завідувач кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства д.ю.н., професор Ладиченко Віктор Валерійович, який виступив з доповіддю: «Інновації в законодавстві щодо запобігання та протидії корупції».

  


Під час урочистого відкриття заходу до учасників звернувся Голова Національного агентства України з питань державної служби Ващенко Костянтин Олександрович, який наголосив, що Конкурс став надійним інструментом реалізації новітнього підходу до системи підвищення кваліфікації державних службовців, стимулом до пошуку та підтримки висококваліфікованих державних службовців, які удосконалюють свої професійні знання та навички.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook