Випускники Технолого-економічного коледжу продовжать навчання на факультеті інформаційних технологій

May 21, 2015
Технолого-економічний коледж м. Біла Церква

    20 травня 2015 року декан факультету інформаційних технологій Глазунова Олена Григорівна разом з заступником декана з навчальної і виховної роботи Клименко Наталією Анатоліївною зустрілись з випускниками Технолого-економічного коледжу м. Біла Церква Київської області спеціальності "Інформаційна діяльність підприємств". Факультет інформаційних технологій та Технолого-економічного коледж веде плідну співпрацю вже протягом декількох останніх років: випускники продовжуть навчання в НУБіП України за напрямом підготовки "Економічна кібернетика", постійно є учасниками студентських конференцій, семінарів, тренінгів, неодноразово відвідують Дні відкритих дверей університету. Під час навчальних практик студенти коледжу знайомляться з матеріально-технічною базою, випусковими кафедрами та студентською організацією факультету.

    В рамках зустрічі випускники коледжу отримали всебічну інформацію про історію, структуру, напрями діяльності факультету, здобутки університету, умови вступу до НУБіП України у 2015 році, а також про саме навчання студентів, культурне та спортивне життя, можливості навчання на військовій кафедрі НУБіП України, отримання другої вищої освіти, навчально-виробниче стажування за кордоном. Випускники виявили велику зацікавленість у можливості стати студентами факультету інформаційних технологій НУБіП України.

   Усіх випускники та викладачі відділенні інформаційних технологій були запрошені відвідати університет, зокрема взяти участь у святкуванні "Дня університету - 2015", що відбудеться 29-30 травня 2015 р.
    Дякуємо за співпрацю та допомогу в організації зустрічі з випускниками коледжу завідувачу відділення інформаційних технологій Бойко Наталії Миколаївні.
Волошина Тетяна Володимирівна

 
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook