Гармонія університету – для студентів-міжнародників

January 30, 2024

 Ось і минув перший семестр роботи студентів-першокурсників НУБіП України, що навчаються за спеціальністю «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії». Своїми враженнями від навчального процесу та позааудиторної діяльності поділилася Владислава Юрченко. Вона відзначила, що навчальний процес відбувався цікаво та включав у себе багато інформативних лекцій, а ще «море нового та цікавого чекає попереду».

На запитання про найбільш пам’ятні моменти в навчанні Влада відповідає: «Мені найбільше запам'ятався викладач латинської мови Василь Шинкарук, бо він зміг надихнути нас полюбити цю мову й добре організував навчальний процес задля того, щоб ми могли мати хороший результат й на відмінно засвоїти матеріал».

Влада з задоволенням долучалася до різних заходів та конкурсів в університеті. Разом з групою МВ-23001б брала участь у конкурсі «Після першокурсника – 2023», була однією з провідних вокалісток. З захопленням згадує мить перемоги на цьому змаганні. Крім того, вона виступила як ведуча на урочистостях до Дня визволення Києва.

Не менш важливою виявилася зустріч з послами іноземних держав, що відбулася у ботанічному саду НУБіП. «У НУБіП мені сподобався ботанічний сад, - говорить Влада. Він справді неймовірний. Помітно, що дуже багато роботи було та вкладень, щоб цей сад мав такий вигляд і був окрасою університету».

Не менш активне і позакласне життя, адже Влада подорожує різними куточками Києва та насолоджується красою цього міста. «Я відвідала безліч місць у Києві та й ще з дитинства багато де була, це неможливо перерахувати, бо все мені сподобалося», - зазначає вона.

Запевняємо, що все найцікавіше в студентському житті – ще попереду. І студенти-міжнародники продовжать ділитися з вами своїми надзвичайними історіями.

 

 

Богдан Грушецький,
куратор групи МВ-23001б
Владислава Юрченко,
студентка групи МВ-23001б

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook