Студенти гуманітарно-педагогічного факультету на прем’єрі вистави

November 25, 2023

Студенти гуманітарно-педагогічного факультету, групи ПО-22001б, разом з наставником Аліною Рахманіною, відвідали спектакль, де відчували атмосферу загадковості вистави «Випадок в готелі «Дю Комерс»» від народного театру «Березіль».

Захоплені глибокою сценічною грою, студенти відзначали витончену акторську майстерність, яка створила неповторний настрій. Разом зі студентами, виставу також відвідала декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька. Вистава «Випадок в готелі «Дю Комерс»» вразила всіх неочікуваними поворотами сюжету та несподіваними розв'язками.

Студенти обговорювали глибокий зміст вистави, який вразив їх та залишив довготривалі враження. Майстерно втілені декорації готелю допомагали створити реалістичну та захоплюючу подорож в комедійну історію.

Захоплені гармонією сценічної мови та акторської гри, студенти гуманітарно-педагогічного факультету заслухали заключне слово ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка, про яскраві враження від театральної вистави «Випадок в готелі «Дю Комерс»» та високу оцінку художнього втілення кожного персонажа, що збагачувало загальний враження від вистави.

 

професор кафедри педагогіки
Олександр Кучай

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook