Відбулася зустріч з ГО ВФСТ «Колос» щодо залучення студентів спеціальності 017 до організації та проведення Всеукраїнських спортивних змагань серед команд міських територіальних громад України

18 November 2023, 17:07

  В рамках співпраці університету з Всеукраїнським фізкультурно-спортивним товариством «Колос» 7-го листопада відбулося засідання оргкомітету з проведення спортивних змагань серед команд міських територіальних громад України. В контексті обговорення було розглянуто різні аспекти, які стосуються проведення змагань на базі НУБіП України.
  Оргкомітет у складі представників університету: проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергія Кваші, завідувача кафедри фізичного виховання, гаранта ОПП Фізична культура і спорт Сави Бринзака, директора студмістечка Сергія Стецюка представників товариства "Колос": Голови  Громадської організації «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос»» Олександра Мендуся, директора Григорія Савчука обговорили стратегії та деталі майбутнього заходу.

   На засіданні було визначено головні завдання та цілі проведення змагань. Однією з ключових тем обговорення було суддівство змагань з 7 видів спорту: волейболу, футзалу, гирьового спорту, тенісу настільного, шашок, шахів, дартсу.
   Важливим рішенням було прийнято залучити студентів старших курсів спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» до організації проведення та суддівства змагань.
   Суддівство в заходах такого роду сприятиме розширенню практичної підготовки студентів і створить умови для їхнього професійного становлення та розвитку лідерських якостей. Залучення студентів до суддівства дозволить їм закріпити теоретичні знання практичними діями.

   Суддівство також відкриває можливості для студентів розвинути м’які соціальні навички (soft skills) будуючи цікаву та корисну взаємодію з іншими суддями, учасниками та організаторами заходу. Це є важливим кроком в їхній майбутній професійній діяльності та розвитку кар'єри у сфері фізичної культури і спорту.

Сава Бринзак,
доцент кафедри фізичного виховання

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook