Страшна війна без жалю забрала життя ще одного нашого випускника - Героя – захисника Олексія Сергійовича Шинкарьова

September 2, 2023
На цвинтарі є поле волошкове
Блакитно-жовтих незлічених прапорців.
З них кожен майорить захисникові,
Який, закривши нас собою, не вцілів…

 

   Сумна звістка знову пекучим болем відгукується в нашій лісівничій родині. Ще одна тяжка втрата серед випускників ННІ лісового і садово-паркового господарство НУБіП України.
   Обороняючи Україну від московського окупанта, 25 серпня 2023 року в районі населеного пункту Керамік Покровського району Донецької області загинув у бою за Україну, її свободу та незалежність випускник ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України (2016 року), старший стрілець – оператор механізованого відділення механізованого взводу механізованого батальйону, старший солдат Шинкарьов Олексій Сергійович (30.03.1994 р.н.).
   До травня 2023 року Олексій Сергійович працював майстром лісу Новомутинського лісництва філії «Конотопське лісове господарство» ДП «Ліси України» де займався улюбленою справою. Покликання лісівника обрав вслід своєму батькові.  Любив ліс і хотів присвятити йому усе своє життя.
   Викладачі, однокурсники, колеги та друзі Олексія, поважали його як фахівця і як людину за притаманну йому чесність, простоту і щирість, життєрадісність та згадують про нього як про веселу, добру та порядну людину. Кажуть, що був щирим другом, на якого завжди можна було покластися.
   Академічна спільнота Національного університету біоресурсів і природокористування України глибоко сумує у зв’язку з непоправною втратою і висловлює щирі співчуття рідним, близьким, друзям та колегам загиблого Героя – Олексія Сергійовича Шинкарьова.


Світла пам’ять та безмежна вдячність за вірність Батьківщині
навіки залишиться у наших серцях!

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook