Здобуття вищої освіти – важливий та обдуманий крок

July 20, 2023

Мій вибір, як випускниці бакалаврату, зупинився на магістратурі за спеціальністю «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» кафедри міжнародних відносин і суспільних наук гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України.

 

У наш час ця спеціальність є неймовірно актуальною, а з отриманням повної вищої освіти вона ще й відкриває безліч кар’єрних перспектив. Звісно, що основа для того, щоб стати фахівцем у цій галузі – це якісна освіта. Потрібно знати, як мінімум, дві мови, розумітися в питаннях міжнародного публічного та приватного права, мати аналітичний склад розуму, а також достойну практичну підготовку.
Навчальна програма в Національному університеті біоресурсів і природокористування України надає студентами всі необхідні знання з міжнародних відносинах, практичні навички в інформаційно-аналітичній діяльності. Це забезпечує можливість майбутнім фахівцям без проблем орієнтуватись в питаннях глобального міжнародного розвитку. Саме завдяки своїй програмі та великій кількості висококваліфікованих науково-педагогічних працівників університет успішно справляється з цими завданнями.
Підготовка фахівців за спеціальністю «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» в Національному університеті біоресурсів і природокористування України надає дуже міцну базу знань, які так необхідні в цій сфері діяльності. Особливо важливими курсом є «Теорія міжнародних відносин», він надає розуміння сутності, закономірностей та особливості міжнародних відносин. Також можна виділити курс «Основи геополітики», який розширює та поглиблює знання про країни, регіони і світ в цілому та формує уявлення про закономірність взаємодії геополітичних факторів на стратегічний потенціал держав в світовій політиці. Не менш важливим є курс з «Політології», який дає розуміння ролі, функції політики в житті суспільства, функції політичної системи та влади.
Університет приділяє велику увагу іноземним мовами. Знання мов є надважливим для фахівців даної спеціальності, тому навчальна програма має на вибір для вивчення декілька іноземних мови, серед них англійська, іспанська, французька та німецька.
Окрім цього Національний університет біоресурсів і природокористування України надає можливість проходити виробничу практику в державних установах, де можна вдосконалити свої знання та практичні навички. Університет постійно проводить конференції та заохочує студентів приймати в них участь, адже постійні виступи та захист свої науково-дослідницьких робіт також не менш важливий, оскільки в майбутньому публічні виступи у фахівців цієї спеціальності будуть займати, певно, найважливіше місце в їх житті.
Саме через таку величезну кількість можливостей я обрала Національний університет біоресурсів і природокористування України для продовження навчання на ОС МАГІСТР за спеціальністю «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» кафедри міжнародних відносин і суспільних наук гуманітарно-педагогічного факультету.

 

Яна Пічкур,
студентка групи МВ-19002б

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook