Студенти спеціальності «Садово-паркове господарство» пройшли практику з селекції та генетики декоративних деревних рослин

July 5, 2023

     Завершився тиждень навчальної практики з дисципліни «Селекція та генетика декоративних деревних рослин» для студентів другого курсу спеціальності «Садово-паркове господарство».
     Впродовж практики студенти мали змогу ознайомитись з особливостями розмноження культиварів декоративних деревних рослин на території ботанічного саду НУБіП України та відпрацювати на практиці окремі технологій. 

     Під час відвідин садового центра «Стаффаж» студенти побачили новинки селекції декоративних рослин, що з’явилися на ринку декоративного садівництва.

 

 

     На території Національного ботанічного саду ім. М.М. Гришка НАНУ та ботанічного саду ім. О.В. Фоміна КНУ ім. Т.Г. Шевченка майбутні бакалаври садово-паркового господарства ознайомились з досягненнями селекції декоративних рослин цих закладів та віковою динамікою культиварів.


 

     За результатами практики студентами було зібрано відповідні матеріали та побригадно оформлено звіти, які були успішно захищені.Перед початком практики студенти отримали необхідний інструктаж з техніки безпеки в умовах військового стану, але на щастя сирена навчальний процес не переривала.

 

Керівник практики, доцент кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції
Костянтин Маєвський

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook