Якість освітнього процесу і підбір кадрів у полі зору вченої ради факультету тваринництва та водних біоресурсів

22 April 2023, 1:49

    20 квітня 2023 р. відбулося чергове засідання вченої ради факультету тваринництва та водних біоресурсів, на якому були розглянуті важливі питання життєдіяльності факультету.

     Першим питанням порядку денного був розгляд кандидатур на заміщення вакантних посад професорів кафедр: технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві – доктора с.-г. наук, професора Наталії Прокопенко та доктора істор. наук, професора Вікторії Мельник, генетики, розведення та біотехнології тварин – доктора біол. наук, професора Світлани Костенко та біології тварин – доктора с.-г. наук, ст. наук. співробітника Романа Кулібаби За результатами таємного голосування всі кандидатури були рекомендовані до розгляду на великій Вченій раді університету.

   Про результати проведення 77-ї науково-практичної конференція вчених, аспірантів і студентів «Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми» доповів директор науково-дослідного інституту Дмитро Уманець, відмітивши активну участь у ній не тільки викладачів, аспірантів та студентів нашого університету, а й інших закладів освіти України – Інституту свинарства і АПВ НААН, Рогатинського аграрного фахового коледж та ін. Також були вручені дипломи студентам які заняли: І місце – Данило Дьомін, ІІ місце – Вікторія Молдовану, ІІІ місце – Сергій Коробко.

 

     Потому заступник декана, доцент Сергій Грищенко ознайомив присутніх з розробленими навчальними планами і освітніми програмами ОС “Бакалавр” та ОС “Магістр” за спеціальностями 204 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” та 207 “Водні біоресурси та аквакультура” на 2023‒2024 навчальний рік.

    Жваве обговорення та зацікавлення викликала наукова доповідь завідувача кафедри технологій виробництва молока та м’яса, професора Анатолія Угнівенка на тему: “Обґрунтування оптимальної вираженості м’ясних форм бугаїв”.

      Вченою радою також були рекомендовані до друку навчально-методичні матеріали, підготовлені науково-педагогічними працівниками та розглянуті інші питання життєдіяльності факультету.

Людмила Зламанюк,
секретар вченої ради факультету
тваринництва та водних біоресурсів

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook