ОПП "АГРОНОМІЯ" ІІ (магістерського) рівня вищої освіти. Спеціальність 201"Агрономія"
ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНА ПРОГРАМА
«Агрономія»
Другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 201 «Агрономія»
Гарант освітньої програми: КАЛЕНСЬКА Світлана Михайлівна академік НААН України, доктор с.-г. наук, професор, завідувач кафедри рослинництва
Контактний телефон:
e-mail: [email protected]
Метою освітньо-професійної програми «Агрономія» є формування у майбутнього фахівця здатності динамічно поєднувати знання, уміння, комунікативні навички і спроможності з автономною діяльністю та відповідальністю під час вирішення завдань та проблемних питань у галузі агрономії, стосовно аналізу процесів формування врожаю сільськогосподарських культур, впровадження наукових досліджень у виробництво, науково-дослідній діяльності, розробки програм наукових досліджень, збору, обробки, аналізу, систематизації й узагальнення науково-технічної інформації вітчизняного та зарубіжного досвіду; реалізації та аналізу результатів досліджень
Працевлаштування:
Наявність акредитації: 
- Стандарт вищої освіти ОС «Магістр» спеціальності 201 Агрономія
 - Наказ Проектна група ОПП
 - Освітньо-професійна програма
 - Навчальний план
 - Обов’язкові компоненти ОПП (актуальні лінки на всі робочі програми, силабуси і на Elearn)
 - Вибіркові компоненти ОПП ( актуальні лінки на всі робочі програми, силабуси і на Elearn)
— Перелік дисциплін університету за вільним вибором студента - Курсові роботи (пдф методичних рекомендацій до виконання ВСІХ курсових робіт)
 - Практична підготовка студентів за ОПП 201 «Агрономія» (актуальні лінки на всі робочі програми на практику)
 - Методичні рекомендації з підготовки магістерської роботи ОС "Магістр" спеціальності 201 "Агрономія"
 - Матеріально-технічна база
 - Навчально-методичне забезпечення
 - Заохочення викладачів
 - Заохочення та патріотичне виховання студентів
 - Участь студентів у міжнародній діяльності та академічній мобільності
 - Участь студентів у конференціях, наукова і дослідницька робота
— Наукові гуртки
|Дистанційні технології в рослинництві| Насіннєзнавець|Інноваційні технології в кормовиробництві|
|Малопоширені кормові культури| Інновації в рослинництві|
— Публікації студентів
— Наукові здобутки студентів (Сертифікати)
— Проведені заходи - Неформальна освіта
 - М’які навички «soft skills»
 - Гостьові лекції для студентів
 - Рада роботодавців
 - Підвищення кваліфікації викладачів
 - Договори про співробітництво та організацію взаємовідносин з установами-партнерами
 - Рецензії стейкхолдерів
 - Опитування студентів
— Анкета для студентів ОС «Магістр»
— Результати опитування здобувачів вищої освіти ОС «Магістр» - Опитування внутрішніх стейкхолдерів
 - Анкета для викладачів
— Результати опитування НПП, що забезпечують підготовку здобувачів ОС «Магістр» - Опитування зовнішніх стейкхолдерів
— Анкета для роботодавців
— Результати опитування роботодавців ОС «Магістр» - Скринька довіри
 - Академічна доброчесність
 - Протоколи засідань робочої групи та обговорення ОПП
 - Положення про підготовку і захист магістерської кваліфікаційної роботи в НУБіП України
 - Положення про порядок перевірки наукових, навчально-методичних, дисертаційних, магістерських, бакалаврських та інших робіт на наявність плагіату в НУБіП України
 
Протоколи засідань робочої групи та обговорення ОПП
- Протокол засідання робочої групи від 20.03.2024
 - Протокол засідання робочої групи від 16.04.2025
 - Протоколи засідань проєктної групи
 
Методичні рекомендації
- Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Рослинництво» для студентів спеціальності 201 – Агрономія
 - Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Насіннєзнавство» та самостійної роботи студентами ОС «Бакалавр» спеціальності 201 «Агрономія»