Не зупинятися на пів шляху до перемоги: команда футболістів-гуманітаріїв виборола право змагатися у фіналі

October 6, 2022

 Футбол – це не просто спорт. Це гра мільйонів! Найпопулярніший, найефектніший та найзапекліший вид спорту. І на нашому факультеті це не виняток. Наші спортсмени частіше за все обирають саме футбол. Команда нашого гуманітарно-педагогічного факультету одна з найтитулованіших в університеті. І 05 жовтня вона боролася за місце у фіналі проти економічного факультету. На шляху до півфіналу ми зіграли 3 матчі та отримали 3 перемоги. Наша команда обіграла факультет лісового та паркового господарства з рахунком 3:6, факультет ветеринарної медицини з рахунком 12:2 та факультет агрономічного менеджменту з рахунком 9:3.

На гру прийшло багато вболівальників з обох сторін і почали фотографуватися з футболістами ще до початку матчу.

І ось пролунав стартовий свисток і розпочалась напружена гра.

На початку першого тайму команда економічного факультету завдала удару по воротах та м'яч влучив у стійку. Невдовзі після цього команда суперників відкрила рахунок. Кінець першого тайму був спокійний та без гольових моментів.

З початку другого тайму наші футболісти перехватили ініціативу та почали більше насідати на ворота. І це швидко дало свої плоди, та згодом Ігор Малюк, який виступає під 11 номером, забив у ворота суперників. Реакція фанатів була неймовірною з одної сторони та приголомшливою з іншої. І взагалі, протягом всього матчу між прихильниками обох команд відчувалася напружена атмосфера.

В середині тайму капітан нашої команди та найкращий бомбардир турніру, Ігор Малюк, отримав травму, через яку не зміг продовжити гру. Кінець матчу був однаково складний для обох команд, але рефері своїм свистком перевів гру у серію пенальті. Першими пробивала команда економістів, вони успішно реалізували свій шанс та задали хороший темп. Команди, пробиваючи один за одним, тримали інтригу до кінця. Серія складалася з 12 ударів! І ось втретє до м'яча підходить 10 номер нашої команди Віктор Семенюк та впевнено пробиває в лівий кут воріт, чим приносить перемогу нашому факультету.


Найяскравішими гравцями нашої команди були: Ігор Малюк (11), Віктор Семенюк (10) та Сергій Гибало (5). Не меншу роль відіграла і тренер команди Олена Отрошко, яка підтримувала хлопців та давала їм настанови, які згодом і допомогли здобути перемогу.


Бажаємо успіхів нашим хлопцям у фіналі, де вони поміряються силами з агробіологічним факультетом!

 

Студенти 1 курсу спеціальності "Журналістика"

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook