Активна робота над проектом DAAD «Digital Modernization of Lecturing in Ukrainian Agricultural Universities» продовжується

November 15, 2021
     Протягом 9-13 листопада 2021 р. викладачі Національного університету біоресурсів і природокористування України разом із колегами із Миколаївського національного аграрного університету та Сумського національного аграрного університету долучилися до реалізації чергових завдань проекту DAAD «Digital Modernization of Lecturing in Ukrainian Agricultural Universities» в Університеті прикладних наук Вайнштефан-Тріздорф (Weihenstephan – Triesdorf University of Applied Science), (Німеччина).

     НУБіП України представляли Бондарь В.І., заступник декана з наукової роботи факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, доцент кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності; Куць Т.В., доцент кафедри статистики та економічного аналізу; Ніколаєнко М.С., старший викладач кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів; Строкаль В.П., доцент кафедри екології агросфери та екологічного контролю.
     Робота розпочалася зі зустрічі учасників з проректором Університету прикладних наук Вайнштефан-Тріздорф, Prof. Dr. Ralf Schlauderer, де було обговорено поточні завдання проекту, особливості та порядок їх реалізації. Надалі, під керівництвом Катерини Тужик, учасники створювали відео для навчальних матеріалів та брали участь у дискусії з питань удосконалення матеріалів навчальних курсів в умовах дистанційної освіти. Також одним із завдань було проаналізувати та виокремити ключові моменти використання інформаційних засобів й технологій під час дистанційного навчання в умовах пандемії Covid-19.

     Під час візиту, представники українських університетів мали також робочу зустріч з проректором Університету прикладних наук Вайнштефан-Тріздорф, Prof. Dr. Sabine Homann-Wenig, де обговорили питання щодо розробки стандартів цифрових навчальних курсів.

     Участь у проекті DAAD «Digital Modernization of Lecturing in Ukrainian Agricultural Universities» сприяє отриманню міжнародного досвіду викладачами з впровадження цифрових технологій та удосконаленню професійних навичок із використання інноваційних освітніх методів в сучасних університетах за умов on-line та off-line навчання.


О.М. Лабенко,
директор ННЦ міжнародної діяльності

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook