Майстер-клас для учнів ІАЛ НУБіП України

8 жовтня 2021 року

08 жовтня 2021 року в рамках співпраці ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України» з Ірпінським академічним ліцеєм НУБіП України відбулося засідання гуртка з професійної орієнтації школярів «Світ товарознавства».

Завідувач лабораторії «Дослідження якості харчових товарів» к.с-г.н. Микола Поцелуйко провів майстер-клас «Визначення якості пельменів, заморожених за допомогою органолептичних та фізико-хімічних методів».

Ліцеїсти дослідили зразки пельменів на відповідність технічним умовам. Юні експерти визначили масу нетто, масову частку вологи у фарші, масову частку фаршу до маси виробу та смак. Дослідивши якість зразків пельменів (пельмені сибірські «Геркулес» ТОВ «Провінція плюс» і сибірські пельмені Sma Com ТОВ «Пирятинський делікатес»), ліцеїсти прийшли до висновку, що досліджувані зразки відповідають вимогам ТУ.

Висловлюємо щиру подяку за співпрацю адміністрації Ірпінського академічного ліцею НУБіП України та сподіваємося, що знання, отримані ліцеїстами, будуть корисними їм у майбутньому.

Ірина Вінник, голова циклової комісії маркетингу і торгівлі


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook