Тиждень правових знань – 2021. День другий: круглий стіл «Я знаю свої права та обов’язки»

6 жовтня 2021, 9:31

 

«Тиждень правових знань – 2021» набирає обертів. Активними його учасниками стають і студенти інших спеціальностей НУБіП України. Своїми враженнями про проведений захід для студентів 1 курсу спеціальності «Публічне управління та адміністрування» ділиться студентка Христина Мусіна.

 

«5 жовтня 2021 року ми, студенти 1 курс спеціальності «Публічне управління та адміністрування», взяли участь в роботі круглого столу «Я знаю свої права та обов’язки», який організував викладач навчальної дисципліни «Теорія держави і права» Сергій Козін, який виступив у ролі судді-модератора. Метою заходу було ознайомлення з процесом дебатів, а також освоєння та структуризація інформації та знань  отриманих під час обміну думками в рамках круглого столу.

 

Під час проведення наших дебатів , ми мали змогу - доносити свої думки, дізнаватись більше та поглиблюватись в те чи інше питання. Учасники активно підтримували дискусію, та паралельно вчились ораторському мистецтву, дипломатичній мові , а також вмінню переконувати та аналізувати сказане.

 

 

Такий вид заняття справив яскраве враження та надихнув нас розвивати свої ораторські здатності».

 

Віра Качур,

завідувачка кафедри теорії та історії держави і права

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook