Урочистості до Дня працівників освіти у Бережанському фаховому коледжі

5 жовтня 2021 року
     Не встиг відлунати перший дзвінок, не встигли студенти розсістися в аудиторіях по місцях, як на порозі чергове осіннє свято, пов’язане з наукою, студентами, навчанням і педагогами – День працівників освіти. 01 жовтня 2021 року з цієї нагоди Студентська організація Бережанського фахового коледжу підготувала святковий концерт.

13

     Офіційна частина розпочалася із привітального слова в.о. директора Світлани Пилипишин, яка, привітавши освітян із їх професійним святом, побажала натхнення у праці, гарного фінансового забезпечення, міцного здоров`я, а також «…….горіти, але не вигоряти».

16 18

23 31

27 39

37 223322030

     Подяками та грамотами за високу професійну майстерність, багаторічну сумлінну працю та з нагоди професійного свята були нагороджені методисти, викладачі та майстри виробничого навчання. Грамотами Тернопільської обласної ради нагороджені заступники директора Олег КалаталоГалина Процик та Петро Жовнич. Грамоту управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації отримала викладачка англійської мови Світлана Куца.

     Від профспілкової організації усі працівники коледжу отримали грошові винагороди.

238

5 19

10 7

8 35

33

     Присутні були приємно вражені студентською творчістю. Упродовж свята лунали вірші, студенти кружляли в танці, співали пісні і все це було присвячено тим, хто веде студентів у світ науки, супроводжує під час навчання, вкладає у нас найкращі принципи і поняття.

Зі святом Вас, ДОРОГІ ПЕДАГОГИ!!!
Дякуємо за підтримку і розуміння, за хороші знання і віру в нас, дякуємо за світлі напуття і добрі поради,
Завжди пам’ятайте, що ви заслуговуєте найголовнішого – бути щасливими!
 
 
Софія Довган,
голова Студентської організації коледжу

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook