Закріплення теоретичних знань студентами факультету харчових технологій на фахових виставках харчової індустрії

4 жовтня 2021 року

     Практичне навчання студентів є невід’ємною складовою частиною навчального процесу підготовки фахівців. Під час лабораторних та практичних занять закладаються основи практичної діяльності, практичних вмінь, навичок і професійних якостей майбутнього фахівця харчової промисловості.

     Основною метою практичного навчання  є оволодіння студентами сучасних методів, форм організації та засобів праці в галузі їх майбутньої професії, формування, закріплення та поглиблення одержаних теоретичних знань, професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи в реальних виробничих умовах, виховання потреби систематичного поповнення своїх знань та застосування їх у практичній діяльності.

     Так, 30 вересня студенти третього курсу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, на чолі з доцентом Олександром Савченко та старшим викладачем Миколою Ніколаєнко, відвідали МІЖНАРОДНИЙ ЕКСПОФОРУМ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ ТА КЛІНІНГУ «FoReCH».

     FoReCH – головна професійна подія сектору HoReCa в Україні. Це одна з найбільших виставок рішень для індустрії гостинності. У виставковому павільйоні були представленні новітнє обладнання, інноваційні харчові технології у ресторанній індустрії, послуги та рішення індустрії.

    В першу чергу, студентів зацікавило технологічне обладнання та технології сучасного виробництва харчових продуктів. І на виставці вони отримали змогу ознайомитися із обладнання для виготовлення хліба та кондитерських виробів, переробки м’ясної та молочної сировини, приготування готових страв, такими як – планетарні мішалки, ротаційні печі, пароконвектомати, холодильне обладнання та ін. Учасниками виставки було не лише продемонстроване обладнання, а також надана коротка інформація про його використання, друкований матеріал та контакти для подальшої співпраці з факультетом та університетом.

 

    Однак не машинами єдиними була насичена виставка, також молоді харчовики ознайомилися з представленим асортиментом сировини, готової продукції та супутніх матеріалів для харчового виробництва.

     Сподіваюся, що отриманні враження, інформація, матеріали та контакти допоможуть майбутнім професіоналам у вирішенні їх студентських завдань та майбутньому працевлаштуванню.

 Микола Ніколаєнко,

доктор філософії,

старший викладач кафедри технології

м’ясних, рибних та морепродуктів

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook