Відбувся Круглий стіл – обговорення Стандартів освіти за спеціальністю 071 Облік і оподаткування за участі гарантів програм Інни Лазаришиної та Любові Гуцаленко

28 вересня 2021, 13:00

27-28 вересня 2021 року під керівництвом голови підкомісії 071 Облік і оподаткування професора М. І. Бондаря відбувся Круглий стіл в рамках розширеного засідання підкомісії з обліку і оподаткування Науково-методичної комісії з бізнесу, управління та права. У його роботі прийняли участь більше 40 учасників – відомих науковців та науково-педагогічних працівників, що представляють провідні заклади вищої освіти – ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана», Західноукраїнський національний університет, Львівський торговельно-економічний університет, Львівський політехнічний університет, ДУ «Житомирська політехніка»,  Волинський національний університет імені Лесі Українки, Харківський політехнічний університет,  ДУ «Одеська політехніка», Миколаївський національний аграрний університет та ряд інших вишів.

Від НУБіП України у роботі Круглого столу активну участь прийняли: член підкомісії 071 з обліку і оподаткування, завідувач кафедри статистики та економічного аналізу д.е.н., професор І.Д. Лазаришина, гарант освітньої програми «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» та завідувач кафедри обліку і оподаткування, д.е.н., професор Л.В. Гуцаленко, гарант освітньо-наукової програми «Облік і оподаткування». Відбулося детальне і плідне обговорення дискусійний питань щодо удосконалення Стандартів освіти за спеціальністю 071 Облік і оподаткування ОС «бакалавр», «магістр», «доктор філософії». Пропозиції членів Круглого столу будуть опрацьовані членами підкомісії і надані для громадського обговорення.

 

Завідувач кафедри статистики

 та економічного аналізу НУБіП України,

д.е.н., професор Інна Лазаришина 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook